HR Avenue is een organisatie met een hart voor mensen

Coaching

Coaching – de weg is net zo belangrijk als het doel

 

Bij elke vorm van coaching die HR Avenue aanbiedt, worden de doelen van het traject vooraf duidelijk bepaald zodanig dat er na het traject een meetbaar verschil kan waargenomen worden. Normen en waarden worden geanalyseerd om bewustwording te creëren over de eigen gedragspatronen en opvattingen. Via het systeemdenken stimuleren we zelfreflectie en begeleiden we individuen of groepen naar een gewenste verandering waarbij men zich losmaakt uit een situatie die klem zit.

Wij coachen op volgende ontwikkelingstrajecten :

  • Op competenties nodig voor de uitvoering van je job;
  • Op loopbaankeuzes;
  • Op het geven van een nieuwe richting in het leven;
  • Om uit de impasse van een burn-out te geraken;
  • Om te helpen bij het doorlopen van een veranderingstraject

De sessies kunnen in het bedrijf georganiseerd worden of in ons kantoor, afhankelijk van de vraag en de confidentialiteit van de gesprekken.

Wandelcoaching

 

 

Naast de traditionele coaching in ons kantoor, bieden we de mogelijkheid om bepaalde coachingsessies te laten doorgaan tijdens een wandeling in de natuur. Die keuze wordt gemaakt tijdens het intakegesprek en op voorwaarde dat de doelstellingen van de coaching zich daar toe lenen.

 

De bedoeling bij coaching is je in beweging te zetten, je inzichten te verschaffen waardoor je zelf tot nieuwe ideeën komt en een nieuwe richting kan nemen in je leven, je werk, je projecten, enz. Door bepaalde sessies in de buitenlucht te doen, door te wandelen zet je jezelf letterlijk ook in beweging. We wandelen naast elkaar en gaan bewust en onbewust op zoek naar nieuwe inzichten. Het coachen combineren met wandelen geeft zuurstof en maakt ruimte in je hoofd. Bepaalde inzichten komen sneller door te wandelen dan door te zwaar gefocust te zijn in een gewone coaching setting waar je naar elkaar kijkt. Tijdens de wandeling nemen we jouw ritme aan waardoor je meer ruimte krijgt om na te denken. De rust van de natuur heeft een ongelofelijke creatieve impact bij zaken waar je mee vast zit.